Michael Kors sunglasses

november 10, 2017

Legenden om Christian Diors entré på motescenen er velkjent. Etter årevis med depresjon, krigsrasjonering og stillstand, klarte Diors «New Look» som ved et trylleslag å plante fremtidstroen i folk i 1947. Farger, og 25 meter kjolestoff, er sydd inn i de smalmidjede silhuettene med voldsomme skjørt.Michael Kors sunglasses Merkevaren vokste, men moterelevant ble ikke huset igjen før i 1996 da briten John Galliano tok over. Hans magiske verden blandet gatemote, couture, tidsepoker og verdensdeler sømløst, men da Galliano snøvlet seg inn i historien og fikk sparken etter sine famøse uttalelser om Hitler, var både Dior og moten overmoden for nye grep.

Belgieren Raf Simons fikk oppdraget, og har sakte, men sikkert blandet sin egen stramme og industrielle estetikk inn i Diors silhuetter. Den sylskarpe høstkolleksjonen blander volum, søm og struktur til en elegant kraftpakke.Motehuset til Pierre Balmain var på 50-tallet et av motens tre store, sammen med Christian Dior og Jacques Fath. Med en luksuriøs og konservativ estetikk ble det raskt en favoritt blant Europas kongehus, og det norske har mange antrekk signert Balmain i samlingen på Kunstindustrimuseet. Etter tiår med eierskifter forandret merket kurs med Christophe Decarnin i 2005. Han forkastet couture-studioet,Michael Kors sunglasses men beholdt en couture-ånd, en mulig forklaring på merkets slitte jeans til 15.000 kr.

Midt i en bølge av suksess ble han rammet av sykdom, og sluttet i 2011. Olivier Rousteing ble satt til å lede huset,Michael Kors sunglasses og har videreført en blanding av couture og en fascinasjon for 80-tallet, med Rihanna som forrige sesongs modell. Denne høsten har han blandet safari, couture og gatemote for en personlig markering av egen bakgrunn og tradisjon.Bedriften startet som produsent av seletøy, og avanserte raskt til hoffleverandør for blant andre tsaren av Russland. Hermès introduserte glidelåsen i Frankrike, og vokste til å bli en av luksussektorens ledestjerner. Som eksperter på håndverk og materialer, og en dedikasjon til produkt, ikke image, har motelinjen vært preget av samme prinsipp.

No Comments

Comments are closed.