Michael Kors toddler shoes

august 31, 2017

Heller ikke FBI var sikre på at Adolf Hitler tok sitt eget liv i april 1945. FBI slapp i 2011 en 752 sider lang rapport, hvor agenter skrev at de lenge mistenkte at Hitler hadde klart å iscenesette et falsk selvmord.Man kunne lese at Føreren flyktet til en gård i Argentina, og vedlagt var flere rapporter fra mennesker som mente å ha observert en levende diktator mange år etter 1945.Historiker Guy Walters gikk i 2010 hardt ut mot alle konspirasjonsteoriene om at Hitler flyktet til Sør-Amerika, og sa at William og Dunstans teorier var «2000 prosent søppel».Det er skammelig. Det er ingen substans i påstandene. Dette appellerer til de villfarne fantasiene konspirasjonsteoretikerne har, og påstandene har ingen plass overhodet i historisk forskning, sa han.

Historieprofessor Candido Moreira Rodrigues gikk like hardt ut.Det er ikke noe nytt at folk som påstår at de er historikere kommer opp med de mest vidtrekkende teoriene om at Hitler visstnok bodde i Sør-Amerika og senere døde her, sa han.I april avslørte Hitlers tidligere hushjelp Elisabeth Kalhammer (89) hvordan Føreren hadde levd privat under 2. verdenskrig.Skal vi tro den østerrikske kvinnen, var Hitler en real kakemoms som gjerne satte i gang med et kakegilde midt på natta.89-åringen sa at det var Hitlers kjære Eva Braun som var sjefen hjemme i hans private sommerresidens, den gedigne fjellvillaen Berghof i Obersalzberg, og alle de 23 ansatte måtte hilse på Brun med en «Heil, gnädiges Fräulein», som på godt norsk er «Heil, edle kvinne».Reglene i huset var strenge. Hitler nektet å prate med andre ansatte enn de som hadde jobbet der lengst. Det var kun de mest erfarne tjenestefolkene som fikk tilgang til hans private rom.

Elisabeth fortalte blant annet om en episode hun knuste en tekopp. Straffen ble trekk i fridager.Jeg fikk lov til å tenke, men ikke å prate, sier hun, og sa at hun ble advart mot å sladre om Hitler og fortelle andre om livet på innsiden av Hitlers hus.Også Sienna Miller kastet seg på trenden med dyyyp utrigning. Joda. Sex selger. Men det er ikke det som gjør at hun, litt overraskende, havner relativt høyt oppe over kveldens beste kledde. For denne kjolen fra Miu Miu er rett og slett superfin og akkurat passe annerledes med sine vakre og forseggjorte broderier og perler, sier Ida Elise.Moteeksperten mener at ikke alle klarte å nå opp i kveld, til tross for dype utringninger.Hemmeligheten bak en perfekt utrigning er å gjøre det sexy, men classy – det må ikke bli harry. Det er en fin balansegang. Også må man selvsagt sørge for at man ikke tar en Janet Jackson der puppene detter ut – det gjør stjernene ved blant annet å teipe brystene, forklarer kjoleeksperten.

No Comments

Comments are closed.