Michael Kors tote bag

april 24, 2017

Romjula er ikke bare tida for overstadig fråtsing og sofasliting – det er også tida for å gjøre gode motekupp på nett. Nyttårssalget rulles nå i gang igjen, og butikkene bugner regelrett over av fjorårets varer til sterkt reduserte priser.Men hva er det lurt å gå for når du handler på salg – og hva kan man trygt styre unna?Salgsråd Vi har bedt sjefredaktør i mote- og livstilsbladet Mag, Celine I. Aagaard, om å dele sine beste salgstips med oss. Det er mange kupp å gjøre på salg i romjula uansett hva du leter etter. Nå har alle muligheten til å skaffe seg designerskatter til en billig penge, eller få veskedrømmen oppfylt til halv pris. Har du ennå ikke skaffet deg vinterjakke, kan du få deg en Isabel Marant eller Valentino til 50 prosent avslag. Eller hva med en fra Elizabeth and James?

Selv jakter hun på salgsskattene på nettbutikker som Nelly.com, Net-A-Porter.com, Miinto.no, H&M og Mytheresa. Men Aagaard mener det er viktig å ikke være altfor kjapp på avtrekkeren. Mitt beste tips er å gjøre research på forhånd for å unngå bomkjøp. Sjekk moteblader og blogger for hvilke trender som kommer, og velg basisklær eller sko du vet du kan bruke til våren, sier hun.Basisklær er enkle plagg i god kvalitet med klassiske snitt, i farger som svart, hvitt, grått og brunt. Strikkede gensere er en varm trend som varer også når kulda slipper taket i oss, og våren springer ut. Stramme eller løse dressbukser er et behageligere alternativ enn trange olabukser og en god investering.

Is i magen Aaagard mener det enkle er det beste når man handler salgsvarer.Styr unna de drøyeste mønstrene, med mindre du elsker dyreprint – da bør du slå til nå. Er du den som tør å ha is i magen, kan du være heldig å få 70 prosent avslag. Selv har jeg gjort gode kupp både på Høyer og Acne. I fjor fant jeg en tidløs Alexander Wang-veske og Isabel Marant-jakke, mens jeg på Acne gikk for boots og klassiske basis-plagg.Aagaard anbefaler også de store kjedene for å finne kupp og kapre seg trendplaggene det er liten vits å bruke en liten formue på.

No Comments

Comments are closed.