Michael Kors underwear for men

juli 17, 2017

I Asia og Kina er kunden veldig i fokus. Om de ikke nødvendigvis forstår hvorfor vi stiller disse kravene, vil de gjerne etterkomme dem. Men det man må være klar over, er faren for at de kommer med de svarene vi ønsker, sier Annabelle Lefébure, som leder arbeidet med samfunnsansvar i Varner-Gruppen. Hun bekrefter at selskapet har vraket leverandører som ikke viser vilje til endring.Her har de store kleskjedene et stort dilemma.Michael Kors underwear for men Å avbryte en avtale eller stenge en fabrikk kan få større konsekvenser for arbeiderne enn lange arbeidsdager. Det kan raskt bli uetisk å være etisk.

Det er forbilledlig at kjedene tar initiativ til både bedre etiske forhold og økologiske produkter. Samtidig har de store motehusene ansvar for at presset for å produsere mer, raskere og billigere bare øker. Da motebransjen for noen år siden rappet dagligvaretankegangen om ferskvare, ble samtidig de tradisjonelle sesongkolleksjonene vinter, vår, sommer, høst utvannet. Ferskvarekarusellen går fortere og fortere, og kjedene lemper tonnevis med klær inn i verdens butikker hver eneste dag. Michael Kors underwear for men I andre enden kan konsekvensen bli enda lengre arbeidsdager på fabrikken i Kina eller enda mer kjøp og kast, i konflikt med de gode etiske hensiktene motebransjen har satt øverst på agendaen.

Så kanskje er det ikke så ille å unne seg den dyreste buksen fra Miuccia Prada. Så lenge det er den eneste buksen man kjøper den sesongen.Det var den dagen i året. Den dagen man blir stående og granske sitt eget speilbilde litt lenger, etter frokost. Den dagen plaggene er plukket med omtanke og man har tenkt litt ekstra over hvordan man sitter, smiler, står, hvordan man skal bli sett på og husket – dagen da ungdomsskolen skal foreviges på fotopapir.Michael Kors underwear for men Nora Gjermundsen i niende klasse på Ringshaug ungdomsskole i Tønsberg hadde bestemt seg et par dager i forveien: Hun skulle ha på seg den nye poloskjorten, den med blå striper og Ralph Lauren-logoen trygt brodert på brystet. Det var et godt valg, tenkte hun: Den var fin, så ordentlig ut, men da Nora Gjermundsen kom på skolen den morgenen fikk hun kalde føtter. Skolen var full av dem: Nystriglede åttendeklassinger, niendeklassinger, tiendeklassinger i rosa, blå, stripete poloskjorter.

No Comments

Comments are closed.