Michael Kors underwear for men

november 11, 2017

I 2010 begynte hun å samarbeide med Nettavisen.Ingen av bloggerne som startet på den tiden, gjorde det av kommersielle hensyn, og det var ikke en tanke for noen av oss at det kunne bli så stort som det ble. Alt skjedde over natten, og vi ble kastet litt på dypt vann. Siden jeg plutselig ble størst,Michael Kors underwear for men ble jeg en slags forsøkskanin for alle. Der og da tenkte jeg ikke på å merke ting i det hele tatt. Ikke fordi jeg ikke brydde meg, men fordi hverken jeg eller noen andre bloggere visste at det var slik det burde gjøres. Men det der er vanskelig. Jeg må kunne skrive at jeg liker Pepsi Max, uten at det nødvendigvis er reklame. Men du må huske at dette er et helt nytt fenomen.

Det finnes ikke lignende retningslinjer for redaksjonelt ansvar på blogger som du finner i journalistikken. Vi har hverken Vær Varsom-plakat, PFU, redaktørplakater eller lignende. Ingen har studert blogging og fått innføringer i etiske regler og retningslinjer.Michael Kors underwear for men Alt dette er helt nytt. Og mulighetene for markedsføring på nett er konstant i utvikling – bloggerne må hele tiden forholde seg til nye utfordringer det ikke finnes retningslinjer for. Diskusjoner som tok for seg hvordan bloggere – og tradisjonelle medier på nett, for den saks skyld – skal forholde seg til dette, det hadde vært en konstruktiv debatt. Nå er det i stedet slik at vi prøver oss frem litt i blinde, mens vi blir fulgt med argusøyne av en gjeng som skriker ut så fort noen tråkker litt feil. Og siden jeg er størst, er det lettest å ta meg.

Hun lener seg tilbake. Og det er greit. Føler du av og til at mediestormen er urettferdig?Følelsen av urettferdighet går mer på når de spekulerer rundt motivene mine. De tillegger meg en pengegrisk kynisme som jeg ikke kjenner igjen i det hele tatt. Det er ikke sånn at jeg vil gjøre feil. Hver eneste dag er jeg livredd for å gjøre noe galt.Det var ifjor vår at den fremmede mannen begynte å kommentere under bloggen hennes, såpass ofte at hun la merke til det.Michael Kors underwear for men Så begynte han å legge igjen kommentarer på Instagram-bildene hennes. Så begynte tekstmeldingene å tikke inn. Noen av dem fulle av beundring. Noen av dem med drapstrusler. Når hun ikke svarte, ble han hardere i tonen.

No Comments

Comments are closed.