Michael Kors underwear for men

mai 18, 2017

Også skyhøye splitter og dype utrigninger har blitt enormt populært på rød løper.En gammel regel sier at man ikke skal vise både kløft og lår på én gang, men den er det mange kjendiser som bryter – med fullt overlegg. I Cannes var det plenty av stjerner som stilte med skyhøye splitter, sier Se og Hørs moteekspert Hanne Kathrine Bratholt.Hun forteller også at mange av kjendiskvinnene bruker dobbeltsidig teip eller spesialtilpasset undertøy for å unngå såkalte «wardrobe malfunctions».Dette gjør at de ikke viser altfor mye hvis vinden skulle ta tak i kjolen.
Dét skjedde med vår egen Celina Midelfart, da hun stilte i en dristig Pucci-kjole under festen kvelden før prinsesse Madeleines bryllup i 2013, avslutter Bratholt.Da Celina vandret ned den røde løperen fikk hun skryt i pressesonen – og flere mente at hun så ut som kveldens dronning.

Men da vinden tok tak i den florlette hvite kjolen og løftet den opp i luften holdt både fotografer og publikum pusten.Heldigvis for Celina ble kjoleglippen avverget med et nødskrik – og kosmetikkdronningen gikk inn for å feste med de kongelige. Øyeblikket minnet om legenden Marilyn Monroes klassiske kjolescene fra filmen «The Seven Year Itch» fra 1955. Den belgiske skandaleprinsen Laurent havnet i forrige uke igjen i avisene etter dronning Fabiolas begravelse i Brussel.Mange satte nok kaffen i vrangstrupen da de så prinsen bli fotografert med to entusiastiske tomler i været i katedralen. For prinsen har en fortid som urokråke i kongefamilien.Etter hvert kom det imidlertid for en dag at det var en helt spesiell grunn til hans noe uortodokse oppførsel.

Hans datter Louise hadde nemlig lest fra skriften under seremonien, og da datteren var ferdig ga han henne tommelen opp.Kjent for å være vanskelig Det er med stor sorg vi har mottatt nyheten om dødsfallet til Hennes Majestet dronning Fabiola, sa kong Philippe i en uttalelse etter at det ble kjent at Fabiola hadde sovnet stille inn, 86 år gammel.Prins Laurent er kong Philippes lillebror, og ansett som en skikkelig urokråke i Belgia. Han har de siste årene havnet i den ene skandalen etter den andre.Han er også kjent for å være flyvertinnenes store skrekk i hjemlandet. Det gikk nemlig helt galt da han skulle fly til Stockholm i forbindelse med kronprinsesse Victoria og prins Daniels bryllup.Da han nylig ble innlagt på sykehus gikk det rykter om at årsaken var selvmordsforsøk, noe kongehuset tilbakeviste.

No Comments

Comments are closed.