Michael Kors vanilla tote

august 10, 2017

Ingenting er i nærheten av å slå sofaer som mest populære søkeord på Finn.no i fjor.Søkevarianten «sofa» topper lista over mest populære søkeord på nettsiden i 2014, med 4,7 millioner søk.Inkluderes alle spesifikke varianter, som «hjørnesofa», «skinnsofa», «modulsofa», «retrosofa», «hyttesofa» og «sofa med sjel», blir tallet 7,4 millioner.De ulike variantene av iPhone ble søkt opp til sammen 5,8 millioner ganger, mens «sykkel» oppnådde 3,4 millioner søk.Michael Kors umbrellas for women I tillegg til å være ute etter brukte møbler, interiør og fritidsartikler avslører topplista at folk også er på jakt etter luksusvarer. Merkevarene «Louis Vuitton», «Michael Kors», «Rolex», «Mulberry» og «Acne» fikk til sammen 7,8 millioner søk.Gratis – seks dager Hver 11. privatannonse på Finn.no i fjor gjaldt noe som skulle gis bort. I snitt tok det seks dager før noen takket ja til det som var gratis.Norges største nettside for brukthandel opplevde 20 prosents økning for «gis bort»-annonser i 2014.Til sammen ble det lagt ut nesten 330 000 privatannonser i kategorien «gis bort» på Finn.no.

Ifølge nettstedet hadde varene en verdi på rundt 95 millioner kroner. Michael Kors umbrellas for women En stor del av årsaken til økningen skyldes trolig at det ble gratis å legge ut annonser.Antall annonser som ble lagt ut doblet seg fra 2013 til 2014 og over halvparten av dem gjaldt møbler og interiørNorges Urgrossistforening inviterte til visning av 30 kjente klokkemerker denne uken, og alt fra Mango til Rolex var representert. Klokketrenden i 2011 er stor, med mindre bling og glitter, og i enkle former, forteller Helene Martinsen, salgsjef i klokkeprodusenten Fossil, som også står bak klokkene til DKNY, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Burberry og Emporio Armani.Og nettopp størrelsen er et av de viktigste stikkordene akkurat nå. Mange produsenter lager unisexkolleksjoner fremfor egne dame- og herrekolleksjoner, fordi damene ønsker seg en klokke som tar mye plass på armen.

Mange damer kjøper også herreklokker. Selv om klokken i seg selv kanskje er stor og kraftig kan den få et feminint uttrykk når den bæres på en kvinnearm. En av årets tydeligste trender er klokker i roségull, noe som bidrar til å gi et feminint uttrykk selv om klokken er i herrestørrelse, sier Martinsen.Kvinner vil ha mangeSelv om kvinner og menn kanskje faller for de samme klokkene er viljen til å betale for dem forskjellig. Michael Kors umbrellas for women I en undersøkelse Norstat har gjennomført i forbindelse med klokkevisningen kommer det frem at menn generelt er villige til å betale mye for en klokke som kan vare lenge, både kvalitetsmessig og trendmessig, mens kvinner heller ønsker seg flere og rimeligere klokker.Nordmenn har nok også generelt et forholdsvis nøkternt syn på klokker. Vi merker at de fleste syns det er greit å betale fra tusenlappen og opp til 3-4000, men blir det dyrere enn det er det vanskeligere, mener hun.

No Comments

Comments are closed.