Michael Kors vanilla

oktober 20, 2017

Likevel understreker hun at rensing av huden er vel så viktig. All hud trenger pleie. Skal primeren ha best effekt bør utgangspunktet være optimalt. Dette gjør du ved rensing, eksfoliering og fuktighet, forklarer hun.Tilbake til baseproduktene. Det finnes en rekke av dem på markedet, men vi starter med ansiktsprimeren.Hva gjør den egentlig?Denne primeren er en grunning for at foundation skal sitte lengre og absorberes lettere i huden, forklarer Torabbeigi.Her finnes det en rekke typer og ifølge makeupartisten er valget av riktig produkt avgjørende. Blant annet kan du velge mellom varianter for dype porer, rosacea og for fet hud. Felles er at du uansett må bruke rikelig med fuktighetskrem, forklarer hun. Pssst! Slik sminker du med rosacea deg.

Dersom du ofte må fylle på sminken din midt på dagen så er en primer verdt å investere i. Det kan spare deg for mye sminke og penger, tipser Torabbeigi.Makeupartisten understreker at primeren er spesielt viktig dersom du bruker foundation hver dag og liker god dekkevne. Disse produktene legger seg nemlig ofte i porer.En primer kan hjelpe huden til å puste og foundation til å sitte, forklarer hun.Fungerer virkelig disse ansiktsprimerne? Sitter sminken lengre?Ja absolutt, spesielt hvis du skal ut på fest eller befinner deg i varme strøk. Men å bruke de hver dag er unødvendig, med mindre man som nevnt mener man er avhengig av foundation med full dekkevne, sier Torabbeigi.

Likevel mener makeupartisten at det finnes gode alternativer. Blant disse er serum og elexirer (et oljebaser serum). Disse fungerer også hvis man bruker BB-cream eller foundation.Serum kan få huden til å føles ut som den er «slettet» ut. Det vil si mindre bulkete og ru. Den trekker seg inn i huden og etterlater en silkeeffekt, sier hun.Et elixir på sin side passer fint på vinterhalvåret, da huden er både tørrere og mattere.Et par dråper elexir i foundation gir glød og en super fresh look, tipser hun. Ellers får man en stripete effekt bak lokket etter noen timer. Bruk den for å få øyeskyggen til å sitte og legg gjerne et lett lag under øynene om du skal bruke concealer, råder hun.Også her finnes det en rekke alternativer på markedet: Har du for eksempel tunge øyelokk bør du ifølge makeupartisten gå for en anti-aging primer. Dette gir nemlig litt løft til øyelokket også. Andre variabler er med eller uten glitter.

No Comments

Comments are closed.