Michael Kors wallet women

april 25, 2017

Dersom dette er noe du kunne tenkt å prøve derimot, tipser stylisten om å bruke den sammen med et par kule loafers. Skulle det være sånn at du skal stå mye en kveld, er det digg å ha gode sko å stå i. En lekker silkebluse med et gøyalt print vil gjøre antrekket mer feminint, eller med en enkel t-skjorte, blazer og skyhøye pumps. Noen designere skal finne opp hjulet hver eneste sesong, men jeg holder meg til min greie. Selvfølgelig skal man skape noe nytt, men du må fremdeles holde deg til ditt. Folk som elsket klærne mine i 2014 skal gjøre det i 2017 også, sier designer Nina Jarebrink til KK.no.Den svenske glamourdronningen er aktuell med sin nye høstkolleksjon som Nina selv er svært glamorøs. «Everyday glamour» er Ninas motto, og hun forteller meg at hun fikser seg hver dag. Kanskje ikke i en glitrende kjole som den hun har på seg da vi møter henne på hotellrommet hennes, men de røde leppene er alltid sminket på.

For denne gang har Nina inkludert noen kvinner i kampanjen sin som du antageligvis kjenner igjen. Unni Askeland, Linnea Myhre, Margaret Berger, Tinashe Williamson, Bjørg Thorasdottir og Jarebrink selv har alle blitt avbildet i hennes nyeste kolleksjon, og det er det selvfølgelig en tanke bak.De har alle forskjellige aldere, størrelser og stiler, og det er det jeg vil få fram med kolleksjonen min – den skal passe alle. Jeg valgte ut nettopp disse damene fordi de er sterke kvinner som er veldig dyktige i det de gjør.Norske kvinner er mer vågale enn de svenske. Nordmenn våger å ha sin egen stil. Det tenkte jeg faktisk over da jeg kom hit.Det er faktisk 17 år siden Jarebrink kom til Oslo. Svensken skulle egentlig bare være her i to måneder før hun skulle videre til Paris.Det er helt tilfeldig at jeg endte opp her. To måneder ble til 17 år, Paris ble til Barcelona. Jeg var der i et halvt år før jeg kom tilbake til Oslo. Oslo er så koselig. Folk er veldig hyggelige og imøtekommende. Barcelona var noe helt annet. Men det var etter at jeg bodde der at jeg begynte å lage klær. Nå fokuserer hun på merket sitt her i Skandinavia. Totalt er det 45 stykker som jobber for Nina og hun liker å være sjef. Det er litt av grunnen til at hun ikke har valgt å være med i motesatsningen Oslo Runway – Norges nye moteuke.

Jeg har valgt å ikke være med på slike tilstelninger som er felles fordi jeg har mitt eget team. Det er et superbra initiativ, men jeg liker å forholde meg til mine egne regler og å slippe å ta stilling til andre. Jeg har kunsterisk frihet og kan gjøre det jeg vil. Jeg liker å være sjef. Da får jeg det akkurat som jeg vil, ler Nina og legger til at hun også liker å ha en stor fest etter visningene sine.«Sock boots», sko i sokkestil – kall det hva du vil, fellesnevneren her er uansett sokken. Designere som Vetements, Fendi og Balenciaga har det siste året kledd opp modellene sine til moteuken med sko som rett og slett ser ut som sokker. Men han som kanskje har fått mest oppmerksomhet for denne skotypen er Kanye West (39) som i flere av sine Yeezy-kolleksjoner har vist frem den såkalte«sock boot»-en.

 

No Comments

Comments are closed.