Michael Kors wallet

mai 19, 2017

Less is more! Älskar att klä mig simpelt. Satsar gärna på bra basics som är a och o i min garderob. Med ett par skinnbyxor och en vit tischa kommer man långt. Exempelvis så är ränder något som aldrig går ur tiden och något som jag älskar! Har alldeles för mycket randiga plagg i min garderob, och det är det första mina ögon dras till när jag går in i en butik. Jag är lite besatt av just den varan. Hehe.Till våren kommer jag satsa på mycket bas. Hehe, inte så ovanligt. Jag slänger nog på mig ett par blå jeans i den perfekta tvätten, en randig tröja och ett par svarta spetsiga ballerinaskor på fötterna! Och till våren har jag bytt ut den svarta skinnjackan mot en variant i beige istället. Vårigt och fräscht! Till festen så byter jag ut jeansen mot en svart pennkjol, ballerinaskorna mot höga klackar och upptill en vit oversize magtröja! Lite hud är fint. Simple as that!

Mitt senaste köp kom på posten idag och det var ett par as coola klackar från Michael Kors. Jag kunde liksom inte hejda mig när jag såg dom på nätet häromdagen. Ni lär se dom på bloggen inom kort. Hmm, mitt dyraste köp måste nog vara en av mina Chanel väskor.Jag älskar att shoppa online och gör det helst och mest på kvällen när Charlize sover, framför datan med ett glas vin i handen såklart. Livsfaligt, för då kommer man in i ett bra shoppingflow. Varning! Det kan klickas vilt! HIHI.

Vi vaknar runt 9 tiden, går upp och slår på tv:n och sätter på mitt favvoprogram som är Nyhetsmorgon. Jag sätter igång kaffemaskinen och maken knatar till konditoriet och köper färska frallor. Jag och Charlize dukar upp en superfrulle på bordet med färsk frukt, färska frallor och nypressad apelsinjuice! Efter lite mys framför tv:n under filten så klär vi på oss kläderna och gör oss lördagsfina för en sväng på stan med lunch, fika och lite shopping! Eftermiddagen spenderar vi på lekplatsen tillsammans med resten av Göteborgs befolkning och sedan går vi förbi vår lilla kiosk som vi har runt huset, köper världens största godispåse till kvällens mys och slänger ihop en 3 rätters middag. Vin, god mat, lördagsgodis, en bra film och sällskap av de personrna du älskar mest! Kan en lördag bli bättre?

No Comments

Comments are closed.