Michael Kors xl

oktober 21, 2017

Målet for de fleste primere er å oppnå et «flawless» resultat. Porene, røde merker, kviser og mørke ringer skal vekk samtidig som det ikke synes på huden at man har sminke på. Baseproduktene skal legge et godt grunnlag for dette, sier makeupartist Affi Torabbeigi. Hun står bak instagram kontoen @byaffi og nettstedet makeupartistoslo.no.Likevel understreker hun at rensing av huden er vel så viktig.All hud trenger pleie. Skal primeren ha best effekt bør utgangspunktet være optimalt. Dette gjør du ved rensing, eksfoliering og fuktighet, forklarer hun.Tilbake til baseproduktene. Det finnes en rekke av dem på markedet, men vi starter med ansiktsprimeren.Hva gjør den egentlig?Denne primeren er en grunning for at foundation skal sitte lengre og absorberes lettere i huden, forklarer Torabbeigi.Kjenner du til alle disse variantene?Her finnes det en rekke typer og ifølge makeupartisten er valget av riktig produkt avgjørende. Blant annet kan du velge mellom varianter for dype porer, rosacea og for fet hud. Felles er at du uansett må bruke rikelig med fuktighetskrem, forklarer hun. Pssst! Slik sminker du med rosacea deg.

Stylemag befinner seg på pressefrokost i den nye Gucci butikken i Øvre Slottsgate i Oslo. Det er lansering av den nye Guilty-parfymen til motehuset og journalister fra de største motemagasinene er på plass. De sitter med store øyne og kikker rundt seg. Luksusdyr som de er, har de allerede fått øye på alle de fine veskene som befinner seg rundt dem.En av veskene som faller i ekstra god jord hos mange av de, er en liten Gucci veske med stort Gucci emblem. De har visst sett den før på noen store bloggere og i internasjonale magasiner, men det beste av alt, den koster jo bare 6000.Det er overhodet ikke uvanlig at norske kvinner makser Master Cardet for å kjøpe seg dyre designervesker, for så å leve en hel måned på vann, knekkebrød og masse kjærlighet til den siste luksusinvesteringen sin.

Stylemag-blogger, Annabel Rosendahl jobber som innkjøper på Høyer Eger. Hun reiser opptil flere ganger i året til de store motemetropolene for å plukke ut siste nytt innen luksusvarer. Hun har selv et dusin av designervesker i sin garderobe og vet hva kunden vil ha.Vesker og lommebøker er det vi selger aller mest av, spesielt nå før jul. Det er ekstremt populært å gi bort vesker i julegave, sier hun.Nordmenn ønsker seg vesker fra Proenza Schouler, Givenchy, Chanel og PhilIp Lim. Foto: Mytheresa.com og Nathalie Helgerud.Marc by Marc Jacobs, Alexander Wang og Michael Kors er de store tungvekterne, Philip Lim har blitt den nye it-vesken, og de norske skinnveskene fra Cala & Jade selger også bra, ellers selger vi mye DKNY, Stella McCartney og Tori Burch, forteller Annabel.Kundene nå før jul er som oftest menn eller mødre som ønsker å kjøpe veske til døtrene sine. Ellers kommer mange innom for å finne en fin clutch til julebordet og julaften. De fleste kundene vet hva de vil ha og mange kommer med nøye og beskrivende ønskelister.

No Comments

Comments are closed.