Michael Kors york

april 25, 2017

Dette er en fortsettelse av statement-trenden som har vært en stund der man kun bruker et kraftfullt element som for eksempel en skarp, farget liner eller lager små stjerne på kinnbeinet. For å være ærlig synes jeg denne trenden ikke er spesielt fin, og den fungerer ikke om du er en aktiv type, sier makeupartist Tone Skipa.LES OGSÅ: Balenciaga har laget en kopi av den blå Ikea-posen, men den koster ikke 5 kroner for å si det sånn…Det var den finske makeupartisten Stella Sironin som startet trenden etter at en venn av børstet brynene hennes til de så ut som fjær. Sironin forteller til Today at han brøt ut i latter da han så hva han hadde laget, hun derimot, reagerte annerledes. Jeg syns det var veldig kreativt – noe gøy folk kunne la seg inspirere av.

På det tidspunktet hadde den finske makeupartisten cirka 25 000 følgere på Instagram – nå har hun nærmere 70 000. De fleste reagerte veldig positivt til den nye øynebrynstrenden, men Sironin har fått flere negative også.Folk ble fornærmet og jeg fikk mange hat-kommentarer. De fleste skjønte at dette er ment for moteserier eller på catwalken, ikke som en hverdagslig sminke. Resten tok det liksom så seriøst.Skjønnhetsekspert Tone Skipa sier seg enig med Sironin: Dette kan bli litt for mye som en hverdagslook. Psst: Dette er det verste du kan gjøre mot brynene dine.

Jeg tror man må være typete i utgangspunktet. Jeg synes heller ikke den er spesielt pen om du har mørke bryn. Du må også ha ganske perfekt bryn og lange hår for at dette skal funke. Men om du gjør det til et poeng når du skal på fest så kan det være kult om det kun er det du bruker som statement, og jeg synes varianten med litt gull i gjør seg litt bedre.Dersom du har lyst til å teste denne trenden har vi lagt ved en video under som demonstrerer hvordan du oppnår «featherbrows».Noen ganger kommer vi over plagg, sko og tilbehør som ligner helt på noe vi har sett på catwalken i Paris. Flere av kjedebutikkene plukker fort opp hvilke plagg som kommer til å bli sesongens hotteste og mest ettertraktede, og derfor lager de sine egne versjoner som gjerne ser helt kliss like ut. Se for eksempel på denne kopien av den superpopulære Acne-jakken!Den spanske kjedebutikken Zara er blant dem som har hatt mest suksess (hvis man kan si det sånn) med sine etterligninger. Det har faktisk gått så langt at de har blitt anklaget for å ha stjålet design – bare se denne saken. Som oftest skal det derfor bare til en par scroll inne på nettbutikkene til de store kjedene.

No Comments

Comments are closed.