Michael Kors zebra print handbag

september 4, 2017

De gjenværende designerspirene sesong fem i av den amerikanske suksess-realityserien «Project Runway» får denne uka i oppdrag å designe et antrekk som passer en karrierekvinne.Karrierekvinnen viser seg å være Hollywood-stjernen Brooke Shields.Michael Kors zebra print handbag Hun startet tidlig som modell for Calvin Klein og er godt vant på klesfronten, men denne gangen er det opp til deltakerne å produsere et antrekk skuespilleren kan tenke seg å bruke. Shields er gjestedommer og vil være med å bestemme hvem som er inne og hvem som er ute.Resten av juryen består av luksusdesigner Michael Kors, Elle-redaktør Nina Garcia og programleder Heidi Klum, som i hver episode gir taperne et dødskyss med ordene «auf wiedersehn».Natt til onsdag avgjøres det om Obama får sitte fire nye år som president, eller om det blir Mitt Romney som skal ta over lederstolen i USA.

Kampanjene har holdt på i måneder, og som så mange andre skal også kjendisene ta plass i stemmebåsen.Flere skuespillere og artister har vært med i diverse reklamer og har holdt foredrag for de to kandidatene, og de legger ikke skjul på hvem de stemmer på.CNN har laget en liste over hvilke kjendiser som støtter Obama, og hvem som gir sine stemmer til Romney.Listen er lang, men ifølge CNN er det Obama som er mest populær blant kjendisene i USA.Her er noen av presidentens støttespillere:Sangerinnen Mariah Carey. Hun hadde en opptreden i juni med Alicia Keys på Plaza Hotel til inntekt for Obama-kampanjen hvor publikum på 250 personer hadde betalt ca.Michael Kors zebra print handbag 60 000 kroner hver for å møte presidenten.Skuespiller George Clooney har vært politisk aktiv i alle år. I mars ble han arrestert ved Sudans ambassade i Washington etter å ha gått i et protesttog mot brudd på menneskerettighetene. Han har også møtt Obama for å diskutere utenrikspolitikk.

I tillegg har han holdt et middagsselskap med presidenten i sitt eget hjem hvor 150 av hans nærmeste venner var til stede og betalte 24 000 kroner hver for å delta.Komiker og programleder Ellen DeGeneres. Både Barack Obama og presidentfruen har flere ganger vært med i Ellens talkshow. Blant annet hadde Ellen en push-up konkurranse med Michelle hvor DeGeneres tapte soleklart.Skuespilleren Leonardo DiCaprio. Han har både donert penger og vært aktiv i flere av Obamas kampanjer.Skuespillerinnen Hilary Duff. Hun har også fått møte Obama og skrev da på Twitter: «Wow hadde nettopp den mest interessante middagen med 20 andre par og Barack Obama.Michael Kors zebra print handbag Alltid fascinerende å snakke med noen med så stor påvirkningskraft».Artisten Aretha Franklin har vært en aktiv Obama-fan siden forrige presidentvalg.«How I met your Mother»-stjernen Neil Patrick Harris. Han har lenge jobbet for homofiles rettigheter og etter at Obama fortalte om sin støtte til homofilt ekteskap, skrev Neil på sin Twitter «Bravo, Mr. president, og vi takker deg».

No Comments

Comments are closed.