Michael Kors zebra print handbag

september 27, 2017

Strekkmerkene oppstår ved at fibrene i huden svekkes, og oftest blir de også ødelagt for alltid. For å unngå dette er det veldig viktig å holde huden myk og smidig ved å bruke fuktighetskrem daglig, og peele huden to til tre ganger i uken.Det er ikke mye å gjøre når strekkmerkene først har kommet, men vitamin A-syre har vist resultater på noen.Om man vi ha hjelpe til å skjule strekkmerkene finnes det kroppskremer med farge, som virker som foundation på kroppen. Dette vil dekke til strekkmerkene. Spray-tan vil også dekke til linjene.En behandling som har vist seg å være effektiv på strekkmerker er såkalte Dermaroller. Dette er en rulle meg små nåler som rulles over huden, og lurer den til å tro at den har fått en skade.Når huden tror den er skadet vil den frigjøre veksthormoner slik at hudens fornyes.Denne behandlingen utføres av flere klinikker i Norge, og kan også brukes på cellulitter og arr.Kilde: Hudpleieren 1 og 3 av Liv Karin Larsen Monika Tøraasen: Artikkelforfatteren er utdannet motekonsulent, hudpleier og journalist. Artikkelen er opprinnelig skrevet for klikk.no.

Fotballklubben Rosenborg BK fikk Luftforsvaret på banen og sikret seg samtidig en uvanlig offentlig økonomisk støttespiller.I hele fjor sto det en egen losje klar til tolv forsvarsansatte på Lerkendal stadion. Luftforsvaret benyttet også muligheten til å skaffe seks billetter (som den enkelte måtte betale selv) for å heie på RBK under cupfinalen mot rivalen Molde.375.000 offentlige skattekroner brukte ledelsen av Norges fremtidige kampflybase til å kjøpe seg plass på Rosenborgs hjemmebane denne ene sesongen.I avtalen heter det blant annet at «Ørland Hovedflystasjon plikter å arbeide aktivt for å fremme RBKs interesser på best mulig måte».

Inngåelse av avtalen var en uklok beslutning, og den burde vært underlagt juridisk rådgivning, sier Luftforsvarets kommunikasjonssjef, major Stian Roen.I etterpåklokskapens lys ville den ikke blitt inngått i dag og saken er avsluttet fra Luftforsvarets side, sier han i en e-post til ABC Nyheter.Bruken av losjen på Lerkendal ble «fordelt på alle avdelinger i luftvingen på Ørland hovedflystasjon, inkludert vernepliktige» og de seks cupfinalebillettene ble loddet ut på flystasjonen som fra 2017 skal være Norges viktigste kampflybase.Avtalen ble inngått mot gjensidig profilering og erfaringsutveksling mellom virksomheter med prestasjonskultur, samt for å gi et velferdstilbud til soldater og ansatte, skriver major Roen.Luftforsvarets kommunikasjonssjef sier at intensjonen med avtalen og flystasjonens utradisjonelle pengebruk i denne saken, skulle gi markedsføring og profilering på Lerkendal og deres arenaer, og besøk fra RBK til Ørland, blant annet med motivasjonsforedrag.

No Comments

Comments are closed.