Michael Kors zip around wallet

oktober 23, 2017

Steffen får trøye nummer 38, ettersom han fyller 38 i 2014. Dettte er veldig artig, og for å få litt oppmerksomhet rundt dette vil de første ti som spør om «Steffen-trøye» i RBK shop tirsdag, få denne gratis.Med tall og navn på ryggen, sier hun.Iversen har hatt både trøye nummer 16, 11 og 14 i sine tidligere RBK-perioder. I fjor var det Nicki Bille-trøyene som solgte best, og til nå er det Gamst som er «salgsdriver» inne i shopen. Nå får Gamsten sterk konkurranse:Hehe.. Det får vi vente og se. Men jeg både håper og tror at markedsavdelingen vil merke at Steffen er tilbake, sier Moe Dyrhaug.Rendyrket norsk designbutikk. Alle produktene har enten norsk forankring, idé, design eller produksjon. Det britiske trendmagasinet Monocle kåret tidligere i år Pur Norsk til en av verdens fem beste interiørbutikker – med rette.Her finner du det beste av finsk design, og finnene kan dette med design! Nettbutikken har et stort utvalg av møbler som de også sender ut av landet.Lauritz.com er Skandinavias ledende auksjonshus på nett. Her finner du alt fra klassiske danske hvilestoler til smykker, klokker og lamper. Fullt mulig å gjøre en vellykket kupp her!Spennende miks av retro, kitsch, plast, teak, nytt og gammelt. Interiørstæsj som gjør deg glad! Innbydende nettside, med produkter med særpreg.

Natt til onsdag holdt USAs 45. president, Donald Trump, sin første tale til Kongressen. Det var delte meninger i salen under appellen, med jublende republikanere på en side og tilbakelente demokrater på den andre.I talen snakket han blant annet om det å fordømme hat og ondskap, og gikk også inn på hvordan hans økonomiske reform vil fungere. Talen fikk blant annet oppmerksomhet for et øyeblikk der han hedret en fallen soldat, som fikk en enke i salen til å ty til tårene.Mens salens øyne var rettet mot presidenten, sto hans kone, landets førstedame Melania Trump, på sidelinja. Det har vært knyttet mye forventninger til hvordan hun skulle takle rollen som førstedame, spesielt siden hun ikke bor i Det hvite hus sammen med ektemannen.

Mener det er upassende På tross av å ha en passiv rolle, får hun skryt av flere medier for antrekket sitt. I skjørt og blazer fra Michael Kors glitret hun under talen, men det var likevel ikke alle som satte pris på hennes dristige motevalg.Enkelte mener nemlig at antrekket var upassende å bruke i Kongressen, og at ikke hørte hjemme i en slik alvorlig situasjon. I sosiale medier har flere ifølge The Independent rast fra seg om førstedamens amerikanske antrekksvalg.Antrekket, som har en samlet pris på 80 000 kroner om man ser bort fra sko og tilbehør, var nemlig utstyrt med flere paljetter. Det falt ikke i god jord hos alle.

No Comments

Comments are closed.