Michael Kors zipper

august 12, 2017

I et avisinnlegg ble de også sammenlignet med mulla Krekar, kalt for ekstremister og beskyldt for å ha oppfordret til drap og tortur i låtenes budskap. Vi klarte ikke helt å tro på det. Samtidig ville vi ikke være så arrogante at vi ikke tok det seriøst. Men hvis dette var reelt, Michael Kors zipper så hadde Frp levert en anmeldelse – ikke et debattinnlegg, sier Chirag.Duoen mottok dessuten kritikk for kvinnesynet deres etter at de i låten «Toyota’n til Magdi» rappet om oralsex med Frps stortingsrepresentant Mette Hanekamhaug.Vi blir oppriktig triste når vi leser at noen ikke forstår de språklige virkemidlene vi bruker i tekstene våre, sier Magdi.Men 2012 har også vært fylt med oppturer.Allerede har de nærmest solgt ut konserten deres i Oslo Spektrum i mars. Aldri før har det vært så mange på konsertene deres. Opptredenen deres på Øyafestivalen høstet terningkast seks av VG, Dagbladet og Lydverket. De leverte også en gripende opptreden under 22. juli-minnemarkeringen i sommer. I september ga duoen ut «Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden».

Magdi skrev mye av teksten til platen i fjor vår mens han så livebildene av krigen i sin fars hjemland Egypt og samtidig planla sitt eget bryllup.Tematikken på platen spenner fra de vondeste dagene vi har hatt i livene våre til de råeste. Vi legger alle følelsene på bordet og lar oss ikke begrense av hemninger, forteller han.Neste år er det hele 13 år siden duoen scenedebuterte med Karpe Diem.Dagene kan både være glamorøse og superkjedelige. Michael Kors zipper Vi har dager hvor vi spiller foran 50000 og har et ellevilt afterparty, til dager hvor jeg må kjede meg med å sparkle i leiligheten min, sier Magdi og ler.Selv om de er fast bestemt på å holde på de norske tekstene, innrømmer Chirag at han til tider gjerne skulle rappet på engelsk for å kunne nå et større publikum. Vi kommer alltid til å rappe på norsk, men jeg må innrømme at jeg blir misunnelig når jeg snakker med Yosef fra Madcon som med sine engelspråklige tekster kommer seg utenlands. Da forteller han gjerne om da han var i St. Tropez hvor folk hang ned fra taket og det var modeller overalt, mens jeg skal til Førde. Det stikker litt, sier han.

Siden de møttes på 90-tallet har de i lange perioder tilbrakt opptil 24 timer døgnet sammen.Så lenge vi har samme målet, så går vi godt overens, sier Magdi med et smil.Gutta kan også tilbringe opptil flere hundre dager i året på veien. Magdi innrømmer at det kan være tungt å være så mye borte fra kona Oda Felicia Sigstad, og takker henne for at han får holde på slik han gjør. Vi har et forhold med ekstremt lite rutiner, men hun takler det veldig fint.Michael Kors zipper Chirag på sin side nyter singeltilværelsen, i motsetning til samtlige av de 13 andre personene i bandbussen til gutta som har kjæreste.Det blir ikke ensomt, nei. Det går helt fint, men skjer det, så skjer det, sier han.

No Comments

Comments are closed.