shock vs Michael Kors

oktober 11, 2017

En flytende mineralfoundation er egentlig ikke en mineralfoundation i ordets rette forstand. Dette nettopp fordi den er flytende, og derfor ikke inneholder kun rene mineraler. Slike produkter vil imidlertid inneholde pleiende ingredienser generelt, og mineraler spesielt.Du påfører en flytende mineralfoundation på samme måte som en vanlig, flytende foundation.Farget dagkrem er, som navnet tilsier, en fuktighetskrem med farge. Farget dagkrem er et to-i-ett-produkt som både tilfører fuktighet og jevner ut hudtonen, og er perfekt for deg som ikke har behov for en heldekkende foundation. Farget dagkrem er ideel både for nybegynnere på makeupfronten og for deg som liker enkle løsninger med et naturlig resultat.Slik påfører du farget dagkrem: Farget dagkrem inneholder fuktighetskrem, og det er derfor ikke nødvendig å legge fuktighetskrem før du påfører produktet. Bruk en svamp eller fingrene til å påføre farget dagkrem i hele ansiktet.

Det er sjelden at jeg biter på en TV-reklame, men jeg ble jo litt imponert for det så ekstremt bra ut, sier Øyvind Skarsem.Øyvind Skarsem fra Gimse utenfor Trondheim ble fascinert da han så TV-reklamen av Cerafit-stekepannene fra Tvins.Det er jo helt fantastisk! Skruer som puttes oppi og plastikk som smelter. Du kan jo nesten ikke skade de, sier han.Ifølge reklamen vil også speilegg skli lett av pannen og ingenting vil sette seg fast, uten at det brukes noe fett. Tørrkokt melk eller brent sukker skal lett kunne tørkes vekk med en klut og du kan til og med skrape stekepannen med en mynt eller skruer – uten å få noen riper i den.det var ikke bare konen som ble overrasket. For den første Cerafit-pannen de tok i bruk fikk riper og merker etter kun to dagers vanlig bruk.Det stod ikke til forventingene! Det er veldig mange riper og de kom jo veldig fort. Vi har gått tilbake til andre panner og har lagt bort disse for vi er redd for å få flere riper, sier Anny Skarsem.

De hadde brukt olje i stekepannen første gangen de brukte den, noe det også opplyses om på Tvins egne nettsider. Men da Øyvind kontaktet Tvins kundeservice for å klage på ripene i pannen, skyldte de utrolig nok på brukerfeil.Brukerfeil… Hadde jeg stått her med en bajonett og trykket ned, men det var jo bare vanlig bruk, sier Øyvind.Vi bestemmer oss derfor for å teste det reklamen lover. I en helt ny stekepanne steker vi speilegg, som ifølge reklamen, skal skli lett av pannen. Men det tar ikke lang tid før Anny må riste og snu stekepannen opp ned for å få ut speilegget som sitter fast. I tillegg blir hun nødt til å skrape vekk restene av speilegget som sitter klistret igjen i pannen.Jeg synes det overhodet ikke står til forventningene at jeg skal stå sånn og skrape etter kun et egg, sier Anny.

No Comments

Comments are closed.